Evinox is uw vertrouwde partner
voor plaatbewerking, hydraulische pers en lassen


Lid van de Groep Filame, Evinox is sinds 50 jaar gespecialiseerd in plaatbewerking, lassen (inbegrepen het lassen van Invox) en gemonteerde-gelaste stukken, en heeft in dit kader een brede know-how ontwikkeld in de productie van kookapparaten, bakplaten en spoelbakken in Inox voor de uitrusting van caravans, boten en de brouwerij-industrie. Dankzij onze expertise en ervaring zijn we een belangrijke speler in deze markten geworden dankzij de dynamisme van ons bedrijf en onze sterke, betrouwbare relaties met onze klanten. Dankzij de deskundigheid van onze medewerkers, onze capaciteit voor innovatie in combinatie met de diversiteit van onze machines leveren we afgewerkte producten van erkende kwaliteit en kunnen we de nieuwe eisen van onze klanten voldoen.

De Groep Filame is uw vertrouwde partner voor de productie van hoge-precisie veren en draadvorm, stansen en persen, en plaatbewerking en lassen. Ontdek onze producten, onze studiebureau, onze kwaliteitscontrole, de industrieën waarin we werken en ons verhaal.

PlaatbewerkingMet haar krachtige machine park (twee stoten, een Amada Europa met automatisch laden en lossen van lakens, verschillende afkantpersen en onder anderen LVD persen, ...) en haar professionele medewerkers, kan Evinox alle soorten plaatbewerking behandelen, tot en met gemonteerde-gelaste stukken in grote maten dankzij met haar lassen deskundigheid.

Evinox werkt met alle types materiaal - staal, verzinkt staal, Inox - in afmetingen tot 3000 X 1500 mm en in diktes tot 6 mm.

Evinox behandelt ook alle oppervlaktebehandeling die nodig zijn voor dit soort stukken, zoals verzinken en schilderen, met haar gespecialiseerde onderaannemers.

In samenwerking met de studiebureau van Filame, kan Evinox u helpen om stukken voor uw behoeften te ontwerpen. Kappen en deuren voor Saint Roc Couvin ketels, billboards voor de MIVB, start-en landingsbaan bakken voor Brussel Nationaal Luchthaven, sanitaire onderdelen voor Nicoll, onderdelen voor rollend materieel van de NMBS en displays voor diverse communicatiebureaus: Evinox produceert al uw wensen op dit gebied.

Enkele plaatbewerking stukken

Deze selectie bevat sommige stukken en machines ter illustratie van onze plaatbewerking productiecapaciteit - aarzel dus niet om contact met ons te nemen als de specifieke productie die u zoekt er niet tussen staat.

Tolerie Evinox
Tolerie Evinox
Tolerie Evinox
Tolerie Evinox
Poinçonneuse Amada Europe Evinox
Poinçonneuse Amada Europe Evinox
Presse 7000 T Evinox
Presse 800 T Evinox

Klantenreferenties in plaatbewerking

We werken met klanten zoals Saint Roch Couvin, MIVB, de NMBS en Brussel Nationaal luchthaven.

Saint Roch Couvin, MIVB, NMBS Brussel Nationaal luchthaven

Horeca
kampeerwagen
boot uitrustingEvinox ontwerpt kookplaten, gootstenen, bakken en gecombineerden om perfect te passen in kleine, flexibele ruimtes. Dankzij hun eenvoudige installatie, glijden ze gemakkelijk in alle werktafels en hun volledig-Inox samenstelling zorgt voor hun lange levensduur. Het veiligheidsaspect is ook een prioriteit en al onze kookplaten en gecombineerden zijn dus uitgerust met de veiligheid thermokoppels.

Op het gebied van Horeca is Evinox is een Europese marktleider in de productie van tanks, wasbakken, gootstenen en rekken voor cafés en brouwerijen. Met haar uitzonderlijke machinepark (hydraulische persen 300T, 800T en 7000T) kan Evinox tot 3 meter lang stampen. Voor ​​perfecte oppervlakken heeft Evinox haar eigen lamineren lijn voor Inox producten. De onberispelijke kwaliteit van haar producten is erkend door de grootste brouwers (Antoine, ...).

Op het gebied van caravans heeft Evinox - onder het Suterninox merk - kookplaten, gootstenen, bakken en gecombineerden ontworpen om perfect te passen in kleine, flexibele ruimtes. Dankzij hun eenvoudige installatie, glijden ze gemakkelijk in alle werktafels hun volledig-Inox samenstelling zorgt voor hun lange levensduur. Alles is ontworpen om het leven in een caravan of aan boord te vergemakkelijken en plezier te hebben. Het veiligheidsaspect is ook een prioriteit en al onze kookplaten en gecombineerden zijn dus uitgerust met de veiligheid thermokoppels. De bevoegdheid van Evinox is herkend door Raclet, CGI Cabanon, Euroaccessories, Reimo en Brunswick Marine.

Producten voor horeca, kampeerwagen en boot uitrusting

Deze selectie bevat de grote categorieën van onze producten voor horeca, kampeerwagen en boot uitrusting - aarzel dus niet om contact met ons te nemen als de specifieke product die u zoekt er niet tussen staat.

Bakken

Cuves Evinox

Egouttoirs & ramasse gouttes

Egouttoirs & ramasse gouttes Evinox

Demi-grilles

Demi-grilles Evinox

Kookplaten

Kookplaten Evinox

Kookplaat-bak gecombineerd

Kookplaat-bak gecombineerd Evinox

Wasbakken

Wasbakken Evinox

Klantenreferenties voor horeca, kampeerwagen en boot uitrusting

We werken met klanten zoals Raclet, CGI Cabanon, Euroaccessoires, Reimo en Brunswick Marine.

Raclet, CGI Cabanon, Euroaccessoires, Reimo en Brunswick Marine

LassenEvinox heeft een bepaalde know-how in lassen ontwikkeld, en bijzonderlijk in het lassen van Inox. Evinox beschikt van TIG / MIG lassen, puntlassen, weerstand lassen en heeft dus een LEAS lasrobot die het mogelijk maakt om tanks en wasbakken voor Horeca producten automatisch te lassen.

Voor het afwerken van haar gelaste producten heeft Evinox een SILEM slijpmachine robot, waarmee ze stukken van de hoogste kwaliteit voor Horeca en sanitairen produceert.

Dankzij haar know-how op het gebied van lassen kan Evinox alle soorten plaatbewerking en gemonteerde-gelaste samenstellingen in grote maten, zoals de nieuwe bagage slides voor Brussel-Nationaal luchthaven.

Enkele lassen stukken

Deze selectie bevat enkele lassen stukken en teknieken - aarzel dus niet om contact met ons te nemen als de specifieke applicatie die u zoekt er niet tussen staat.

Soudure Evinox
Soudure Evinox
Soudure Evinox
Soudure Evinox
Soudure Evinox
Soudure Evinox
Soudure Evinox
Soudure Evinox

Klantenreferenties in lassen

We werken met klanten zoals Antoine, MIVB en Brussel-Nationaal luchthaven.

Antoine, STIB et l'Aéroport Zaventem

Neem contact
met Evinox
Voor vragen, advies of offertes, aarzel niet om contact met ons te nemen via telefoon, e-mail of via onderstaand formulier. We zullen zeer snel beantwoorden. U kunt ook de website van Filame bezoeken.

Email info@filame.com

Tel +32 80 21 55 51
Mob +48 618 134 639
Fax +32 80 44 48 38

Rue des îles, n° 5
B-4970 Stavelot – Francorchamps, Belgique


© EVINOX — FILAME